Egaming Comunity Arad
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anunt pentru toti playeri ECA

In jos

Anunt pentru toti playeri ECA Empty Anunt pentru toti playeri ECA

Mesaj  marius Mar Mai 10, 2011 11:33 am

Vreau prin acest anunt sa va informez in legatura cu unele lucruri ce nu vor fi tolerate pe viitor , ba chiar vor fii sanctionate !

1.Nu mai cereti prin /report respawn sau unfreeze , asta e treaba heperilor , vrei respawn/unfreeze , dai /sos !
2.Nu mai cereti /respawncar ! Nu mai va dam ! Am sa va zic si motivul...avem factiunea TCC pe server care uneori va ia masina , iar voi cereti /respawncar si in urma acestui lucru , practic TCC e inutil.
3.In cazul in care sunteti la jail sau aveti /tie , nu mai cereti /unfreeze !Acest lucru se va pedepsi cu ban ! Se numeste abuz , un abuz destul de mare iar sanctiunea va fi pe masura.
4.In cazul in care aveti wanted sau un hitman are contract pe voi si sunteti afk , veti primii din partea adminilor /prison ! Sa nu mai auzim chestii gen "ce vina am eu ca aveam wanted?" ...NU EXISTA ASA CEVA !
5.Nu va mai lasati afk in mijlocul strazii ! Aveti case unde o puteti face , aveti hq-uri , deci sa nu mai vedem playeri afk in mijlocul drumului.
6.Daca aveti blacklist ca membru/lider si faceti cerere de aplicatie/lider (stiti ca aveti blacklist , da voi tot faceti cerere , poate e adminu`/lideru` fraier si merge) , blacklistul v-a fi triplat + ca veti primii warn !
7.Nu va mai bagati aiurea in topic-urile cu plangeri /lider /unban ! Nu vrem sa mai vedem posturi gen "are dreptate" , "nu meriti" ! Acolo posteaza adminii , inculpatul si autorul topic-ului ! In cazul in care vom mai vedea asemenea posturi , veti primii warn pe forum [La 3 warn-uri aveti 7 zile ban]
8.Multi dintre voi , la eventuri , dupa ce da adminul "START EVENT" , cereti teleport aiurea ...Odata ce a dat "START EVENT" inseamna ca ori a acumulat playerii necesari , ori a asteptat destul , deci sa nu mai vedem "/report tp" dupa "START EVENT" ca luati amenda in joc de peste 10k.
9.Cand sunt eventuri cu arme , nu va apucati voi sa trageti pana nu da adminul "GO" sau "Start" .Nici macar un glont asa in gluma in asfalt , ca veti primii respawn + amenda de peste 5k. (daca fapta e grava , amenda creste)
10.Nu mai cereti adminilor sa va faca voua eventuri ! Daca vroiam sa ne faceti voi eventuri , va puneam pe voi admini .(Sau daca vreti sa faceti eventuri , faceti fara sa implicati adminii/helperii)
11.Spam-ul va fi sanctionat prin /kick , deci aveti grija.
12.Daca cumva un hitman are contract pe voi si va prindeti de chestia asta , nu il mai vanati !!!Nu va mai duceti voi prin toate tufisurile dupa el ca sa ii faceti post!Chestia asta se va sanctiona cu warn!
13.Daca un player injura/face DB /Car surf /abuzeaza , facetii post , nu ne mai ziceti noua pe /report pentru ca de multe ori , nu putem sa ii prindem pe respectivii in fapt ! Faceti un F8 sau print screen si a-ti rezolvat problema...il puneti pe forum la plangeri si v-a fi sanctionat !
14.Nu mai stresati adminii /helperii!De multe ori puneti o intrebare , adminul va raspunde , iar dupa 5 minute puneti aceeasi intrebare (de exemplu ziceti "cand intra marius?" , eu va raspund "nu stiu" si dupa 5 minute "Intra pana diseara?" si tot asa...marius nu imi da mie sau altui admin raportu`, cum nici noi nu il dam lui)
15.Liderii sunt obligati ca dupa ce primesc functia de lider , sa actualizeze posturile de la factiunea sa [Membrii / Regulament daca este cazul / Aplicatiile etc.]
16.Nu mai cereti /rac -uri (Respawn all cars) , stim noi cand trebuie dat
17.18.Nu mai dati /q cand aveti wanted (relog pentru cei care nu stiu ce e ala /q) ! Veti primii prison !
19.Fiecare player in momentul cand a luat ban este obligat sa faza ScreeShot (Ss,Poza) si sa o adauge la cererea de unban altfel ban-ul va ramane pe mai multe zile decat pe data regulamentului
20.Playeri ce vor fi inactivi si nu anunta pe /forum dupa 3 zile maxim 1sapt vor avea Cont-ul sters si cele avute Casa/Biz/Masini vor fi scoase la licitatie
21.Membrii factiunilor nu mai au voie sa ceara adminului fpk ! Comanda fpk este doar pentru lideri ! +Ca daca noi va dam fpk , noul lider nu are de unde sa stie pe cine mai are in factiune (lista membrilor intocmita de fostul lider fiind ne-la zi).Acest lucru se va pedepsi cu amenda in joc de 5k.

Cam atat deocamdata ! Daca mai apar lucruri noi , o sa dau edit , urmand sa apara reguli de la 22 in sus !

Cu stima ,Egaming Comunity Arad Staff
marius
marius

Data de inscriere : 23/04/2011
Varsta : 32
Localizare : Misca

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum